Snyk er den danske genreorganisation for kompositionsmusik, klassisk musik, lydkunst og beslægtede genrer. Snyk arbejder tæt sammen med de øvrige danske genreorganisationer om at styrke og udvikle musiklivet i Danmark og dansk musik i udlandet. 

Fra 2022 tiltræder Snyk en ny strategi med fokus på rådgivning, udvikling af pilotprojekter og indsamling af viden til gavn for vores genrer. 

Om lydkunst:
Lydkunsten går ofte på tværs af kunstneriske traditioner og institutioner. Det er en kunstart som pr. natur ikke lader sig definere! Derfor fokuserer Snyk særligt på den grænsesøgende og eksperimenterende musik. På Snyk betragter vi først og fremmest ”lydkunst” som kunst, der ligger i grænselandet mellem musik og andre kunstarter. F.eks. lydinstallation, performance art, eksperimenterende elektronisk musik, objektmusik og meget mere. Det er kunst, der kan opleves overalt: på gallerier, i koncertsale, i naturen!

Om jobbet:
Sammen med Snyks konsulentteam og ledelse skal du tilrettelægge og udføre Snyks strategi på lydkunstens område. Arbejdet som konsulent består bl.a. af rådgivning og informationsarbejde til lydkunstens aktører og i løbende at holde sig orienteret om dansk og international lydkunst.

Som projektleder kommer du til at indgå i et lille team af fagspecialiserede medarbejdere. Som ansat i en lille organisation får du en høj grad af frihed til selv at udvikle og udføre projekter og arbejdsopgaver. Du kommer til at beskæftige dig med alle led i projektudviklingen: fra konceptudvikling, til fundraising, koordinering, afvikling og evaluering.

Du kommer til at have din daglige gang i Snyks kontorer i Kødbyen i København. Arbejdet rummer store muligheder for fleksibilitet og sammen med Snyks leder tilrettelægger du selv din arbejdstid. Der må påregnes en del rejser i ind- og udland, og aften- og weekendarbejde kan forekomme.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være at:

 • Overtage og videreføre eksisterende projekter.
 • Udvikle og udføre Snyks strategi på lydkunstens område.
 • Vejlede og rådgive aktører indenfor lydkunst og beslægtede genrer.
 • Udvikle og lede projekter.
 • Opsøge viden og forestå udvikling af undersøgelser og rapporter.
 • Repræsenterer Snyk ved arrangementer, konferencer mv.
 • Udvikle og varetage netværk.

Om dig:
På Snyk er arbejdet kendetegnet ved frihed under ansvar. Du skal derfor være klar til at tage et stort ansvar, da du skal tegne udviklingen af lydkunstens område i Snyk. Det kræver at du er er selvhjulpen, initiativrig, idérig og effektiv, og at du kan gennemføre projekter fra den første spæde idé fødes, til regnskabet og evalueringen lukkes. I arbejdet vil du krydse spor med mange forskellige mennesker ud over dine faste kollegaer fra Snyk – alt fra lokale koncertarrangører til toneangivende kulturpolitiske stemmer. Du er derfor god til at få det bedste ud af forskelligartede mennesker og situationer, og du trives i en travl og sammensat hverdag. 

Vi forventer at du har:

 • Et omfattende kendskab til lydkunsten og dens aktører og strukturer.
 • Et omfattende nationalt og internationalt netværk inden for lydkunst.
 • Erfaring med projektledelse fra konceptudvikling til evaluering.
 • Erfaring med fondsøgning, rapportering og strategier.
 • Stærke kompetencer på både dansk og engelsk.

Det er en fordel hvis du har:

 • Erfaring med at arbejde i en politisk drevet organisation.
 • Professionel erfaring med andre musik- eller kunstgenrer.

Ansøgning og proces:
En kort motiveret ansøgning, CV og eventuelle referencer sendes til: job@snyk.dk

Ansøgningsdeadline: 23. november 2021 kl. 23:59

Samtaler:
Udvalgte ansøgere indkaldes til indtil 2 samtaler: 1. samtale i uge 49, 2. samtale i uge 50

Ansættelse: 1. januar 2022

Arbejdstid: 30 timer om ugen

Har du spørgsmål, kan du kontakte Snyks leder Regin Petersen på:
Mail: regin@snyk.dk
Telefon: 31528617

Snyk opfordrer alle egnede kandidater til at søge uanset køn, alder, etnicitet, nationalitet, social baggrund, seksuel orientering, handicap og religiøst eller politisk ståsted.