Vi støtter, rådgiver og samarbejder med aktører inden for Snyks område. Vi skaber nye netværk, arrangerer koncerter, talks, seminarer og konferencer.

Du kan læse om vores projekter og samarbejder her, samt under 'Seneste projekter', som du finder på forsiden.

Snyk styrker og udvikler musiklivet i Danmark og dansk musik i udlandet sammen med de tre øvrige genreorganisationer i Danmark: JazzDanmark, som varetager jazzmusik og ROSA, som varetager rockmusik samt Tempi, som varetager verdensmusik og folkemusik.

Optimale vilkår for musikken

Snyk er et netværksbaseret musikalsk og dynamisk kraftcenter, som skaber optimale vilkår for, at den ny kompositionsmusik, eksperimenterende musik, lydkunst og klassisk musik fortsat kan opfylde og udvikle sine roller som bærende kulturfaktorer og derigennem berige dansk kulturliv og dets synlighed i ind- og udland.

Vi arbejder for, at flere og flere hvert år stifter bekendtskab med enten ny kompositionsmusik, eksperimenterende musik, klassisk musik og lydkunst, således at flere mennesker får glæde af den - både i Danmark og af danske musikeksperimenter og lydkunstværker i udlandet.

Rådgivning og støtte

Er du komponist, lydkunstner, koncertarrangør eller musiker, kan du få råd og vejledning. Læs mere om, hvad vi kan tilbyde af rådgivning her.