seminar

 • tor 2/2 2017
  'Sound Disturbance - Hearing the visual' slår dørene op den 10. og 11 februar i Malmø. Festivalen byder på både eksperimenterende koncerter, lydkunstinstallationer, et seminar og netværksmøde om lydkunst. Der er gratis adgang begge dage.
 • tor 12/2 2015
  Den danske kunsterduo Signe Klejs og Niels Rønsholdt arbejder sammen med kunstnere fra Sifenlv New Media studio i Beijing på udviklingen af det interdisciplinære musikperformanceværk ’Looking for Courage’, der uropføres i København til august og Shanghai i oktober. I den forbindelse afholdes et seminar om kunst og censur.
 • ons 8/6 2011
  Den amerikanske komponist og multiinstrumentalist Elliot Sharp deltager i seminaret Sounds of Senses på Republique 18. juni. Elliot Sharp leverer live musik i Toni Doves forestilling ‘A Lucid Possession’ om eftermiddagen og afslutter seminaret om aftenen med en koncert, der er arrangeret i samarbejde med SNYK.
 • man 6/6 2011
  Sounds of Senses er overskriften for en række musik- og lydlaboratorier, som kulminerer i et to-dages seminar den 17. og 18. juni på Republique. Det sker med oplæg, diskussion, performance, videoforestillinger og en afslutningskoncert med Elliott Sharp, præsenteret i samarbejde med SNYK.
 • ons 22/12 2010
  Statens Kunstfonds Tonekunstudvalg inviterede den 11. november til et seminar i anledning af 10 års jubilæet for huskomponistordningen. Med udgangspunkt i oplæg fra bl.a. komponister og orkesterchefer blev det debatteret, hvordan ordningen kan forbedres, så den ny musiks placering i orkestre og større musikinstitutioner kan styrkes i Danmark.
 • ons 8/9 2010
  For sjette år i træk er der Full Pull-festival i København og Malmø. Fra 24. september til 3. oktober byder Full Pull på koncerter, forestillinger, udstillinger, workshops og seminarer. Full Pull præsenterer innovativ clubbing- og popmusik garneret med eksperimenterende lydkunst og moderne kunstmusik.
 • man 3/5 2010
  Hvad sker der, når lyd er det bærende formidlingselement? Det sætter TONESPACE og Kulturarvstyrelsen fokus på i et seminar den 11. maj på Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg. Kom og hør om det digitale magasin thirdear.dk, den nye kunstmusikportal seismograf.org, lydinstallationer i det offentlige rum og meget mere.
 • tor 8/4 2010
  Statens Kunstfond fortsætter med at sætte fokus på manglen på kvinder inden for komponistområdet, hvor mindre end 1 ud af 10, der søger legater hos Statens Kunstfond er kvinder.
 • tor 26/11 2009
  Mindre end én ud af ti af de klassiske komponister, der søger om legater hos Statens Kunstfond, er kvinder. Statens Kunstfond vil med et seminar den 27. november sætte fokus på skævheden i kønsfordelingen.
 • ons 4/11 2009
  Repræsentantskaberne for Statens Kunstråd og Statens Kunstfond afholdt den 1. - 2. oktober 2009 et stort fælles seminar om kunstens rolle i samfundet. Ny pulje skal støtte de smalle rytmiske genrer, som fx elektronica.
 • fre 3/7 2009
  10JUL09 Den tyske klangkunstner Christina Kubisch kommer til København. Hendes besøg vil bl.a. byde på præsentationen af produktionen af hendes projekt (Electrical Walks), feltstudier, masterclasses, artist talks og seminarer.