jexper holmen

 • ons 9/8 2017
  Suså Festival har givet os ny kompositionsmusik gennem et kvart århundrede og byder endnu en gang på tre intense koncertdage fra 1. til 3. september på Grønnegades Kaserne i Næstved. Festivalen åbner i år et vindue mod Danmark og lader en imponerende række dansk samtidsmusik strømme ind. Åbningsdagen bliver fejret med fri entré og bobler.
 • ons 3/5 2017
  Ny, eksperimenterende musik fra Danmark er efterspurgt i udlandet. Både nye og ældre banebrydende værker udlandets interessen. SNYK har samlet et udpluk af danske kunstnere, der de næste par måneder går på scenen i udlandet.
 • tor 5/1 2017
  I efteråret 2016 lancerede Copenhagen Phil og forlaget Edition·S et nyt mini-koncertformat med titlen 4’33 Phil. Seks komponister portrætterer seks af orkestrets musikere i værker af 4 minutter og 33 sekunders varighed. Oplev uropførelserne af de nye værker i løbet af vinteren og det tidlige forår 2017.
 • tir 20/9 2016
  For første gang afholdes i år den imaginære festival Curatorium, der udnævner fortællingen til begivenhedens egentlige virkelighed og herigennem præsenterer en række nye, ikke-eksisterende værker af danske og internationale komponister og lydkunstnere.
 • man 12/9 2016
  Symfoniorkestret Copenhagen Phil og forlaget Edition·S lancerer et nyt samarbejde, hvor seks komponister portrætterer seks af orkestrets musikere gennem værker af 4 minutter og 33 sekunders varighed. Værkerne opføres af Copenhagen Phils musikere ved en række koncerter i de kommende måneder.
 • ons 25/11 2015
  Velkommen indenfor i Frankensteins Lab - Dansk Komponist Forenings uformelle platform for musikalske eksperimenter. Laboratoriet tager form som en fredagsbar  for lydkunstneriske eksperimenter, hvor alt kan ske - på mandag!
 • man 26/10 2015
  Komponistkollektivet DYGONG fejrer 10 års jubilæum i år. Det fejres med en festkoncert i Vor Frue Kirke, hvor  DYGONG har kurateret et alsidigt program som en del af G((o))ng Tomorrow.
 • fre 8/5 2015
  Komponist Jexper Holmen kaster sig ud i at skabe ny musik sammen med den rytmiske sangskriver Kaspar Kaae fra bandet CODY. De to indtager Dome of Visions i København den 17. maj.
 • man 2/2 2015
  Opera betyder ikke kun plysklædte publikumssæder og vibrerende sopraner. I dag tager moderne komponister i stigende grad operaudfordringen op. Den uformelle platform for ny musik, Frankensteins Lab, undersøger i næste uge hvorfor.
 • fre 15/8 2014
  Den sidste weekend i august byder på Suså Festival, som over tre dage præsenterer et væld af nye værker fra både ind- og udland. SNYK kigger her nærmere på den danske del af programmet.
 • tor 12/12 2013
  Frode Andersen og Jexper Holmen har skrevet jule-værket 'Puer natus est' for spilledåser og kammerkor. Værket uropføres 15. december som en del af DR VokalEnsemblets traditionsrige adventskoncert, dirigeret af Jesper Nordin.. Umiddelbart forekommer det dog måske en smule mystisk at sige ”jul” og ”Jexper Holmen” i samme sætning. Eller hvad? SNYK har talt med Jexper Holmen og bedt ham opklare mysteriet.
 • ons 19/6 2013
  Den store fællesnordiske musikfestival Nordic Music Days holder i år 125 års jubilæum, når den finder sted 15.-19. oktober 2013 i Helsinki. 11 danske komponister er repræsenteret på festivalen, som både i bredde og dybde har fokus på musikken, der tegner den nordiske kunstmusikscene netop i disse år.
 • tor 16/5 2013
  Vil du være med til at opføre det store musikværk ALNITAK søndag d. 26 maj på musikfestivalen KLANG på Østerbro? Alle kan deltage.
 • fre 19/4 2013
  ”Modige komponister og musikere” sætter dagsordenen, når den københavnske avantgardemusikfestival på Republique i slutningen af maj vender stærkt tilbage, nyfødt som KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival. Nu er festivalprogrammet klar, og det lyder af ungdom, nyhed og international styrke. Tilsat en god portion legelyst. 25. maj - 1. juni 2013.
 • ons 10/4 2013
  Lørdag d. 9. marts 2013 tog PULSAR-festivalen temperaturen på tre af tidens trends: low tech music, do-it-yourself & visual music. Under samme overskrift vil Jeppe Just, Jexper Holmen og Lars Kynde opføre tre forskellige værker, som på hver sin måde repræsenterer disse trends.
 • fre 5/4 2013
  Som kulminationen på en workshop med vejledning fra Rasmus Zwicki, Erik Ørum von Sprechelsen og Jexper Holmen, præsenterer musikforeningen SATELLIT d. 10. april 2013 en uropførelseskoncert på Fyns Kunstmuseum med otte spirende komponist-skud.
 • man 25/3 2013
  I Jexper Holmens kompositioner er kontrasterne slibende skarpe - derfor kan man nok godt forvente, at det både bliver lidt grimt - men også lidt smukt - når Jexper Holmen afholder Portrætkoncert d. 2.april kl.20.00 i Unitarernes Hus på Østerbro, København. (Foto: Magnus Holm) 
 • tor 21/3 2013
  Påsken står for døren og Snyk giver her nogle bud på, hvordan højtiden kan bruges på ny, eksperimenterende musik og lydkunst.
 • ons 27/2 2013
  Den 7.-14 marts løber konservatoriets festival for ny musik – PULSAR – af stablen med et program, der lokker med gæsteensemble i verdensklasse, tværæstetiske installationer, uropførelser, elektronisk lounge, low tech-musik og meget mere.
 • tor 25/10 2012
  Har du set den nye knap på vores hjemmeside? Bag den gemmer sig ”Nye lyde i gymnasiet”, SNYK’s nye, webbaserede undervisningssite om ny dansk musik.
 • tor 4/10 2012
  En af verden ældste musikfestivaler, Nordiske Musikdage, finder sted i Stockholm 10. - 13. oktober. Fire dage spredt ud på tre forskellige områder i Stockholm, fortæller Dansk Komponist Forening, der er stærkt repræsenteret på festivalen med 10 komponister.
 • man 6/8 2012
  Suså Festival fylder Næstved med ny musik fra 31. august til 2. september. Suså Festival lader i år 25 nutidige komponister tegne et billede af musikken - fra Frankrig gennem otte værker, fra Danmark gennem nitten værker, og derudover syv værker af fremtrædende komponister fra andre nationaliteter.
 • tor 19/1 2012
  Doktor Frankenstein vil gerne byde det nye år velkommen og åbne dørene op igen for nye musikalske tryouts på Literaturhaus´ kaminombruste scene! Her er der rum for at eksperimenter kan foldes ud, ideer afprøves og noget uventet kan opstå. Kom derfor forbi og se hvad der er i gære.
 • tor 15/12 2011
  Næppe har bølgen lagt sig efter Danmarks indtog i Huddersfield på Englands førende ny musik-festival, før der igen tikker internationale nyheder ind om dansk lyds succes. En række nomineringer til den amerikanske GRAMMY, en British Composer Award og en dramatisk britisk førsteopførelse er besat med danske navne.