goodiepal

 • ons 30/11 2016
  Den excentriske og kontroversielle kunster Goodiepal slår igen sine folder på Jazzhouse med tre synthesizer-arrangementer i oktober, november og december. Overskriften er ’Anarkistisk synthmøde’, og den sidste af de tre arrangementer finder sted den 11. december, hvor du kan opleve endnu en fuldfed, elektronisk søndag.
 • tir 6/9 2016
  Der er lagt op til en festlig og farverig dag når HY! DADA Festival indtager folke- og kulturhuset Absalon på Vesterbro. Lørdag den 10. september bliver det store unikke kirkerum fyldt med lyd, poesi, kunstaktioner, koncerter og mad, der alt sammen udfolder sig i trit med dadaismens ånd.
 • ons 29/6 2016
  Fra den 1. til den 10. juli flyder jazzen gennem alle Københavns gader, caféer og spillesteder. SNYK giver her en indgang til den nye og eksperimenterende side af Copenhagen Jazz Festival 2016.
 • tir 10/5 2016
  Click Festival udforsker fremtidens teknologiske muligheder gennem koncerter, kunstinstallationer, workshops og talks på Kulturværftet i Helsingør den 20. -22. maj. SNYK guider dig gennem festivalens musik- og lydkunst-program, fra de store stjerner Laurie Anderson og Philip Glass, over harmoniske ekspeditioner i det ydre rum, til de mikroskopiske lyduniverser inde i planter og mennesker.
 • fre 4/9 2015
  Phono festival kan i dagene fra den 10. - 12. september fejre ti år, som Odenses elektroniske spydspids. SNYK kaster blikket på det danske hjørne af årets program.
 • søn 18/1 2015
  16. udgave af CTM festivalen finder sted i næste uge og bringer fremsynede lyde til iskolde Berlin. Under den tematiske paraply ’Un Tune’ præsenterer CTM et program, der udforsker, hvordan lyd påvirker vores fysik.
 • fre 12/12 2014
  Mads Emil Nielsen udgiver nyt // We like We fejrer debutalbum med koncerter og fest // Christian Skjødt skaber nyt værk til Snæversti i Roskilde // Korabiewski og Friz har premiere på ny radiokunst om øde egne // Goodiepal og Proton bringer ny lyd til Jazzhouse // Niels Lyhne Løkkegaard udgiver blokfløjteværket Sound X Sound // Karl Aage Rasmussen ny huskomponist hos CoCo /
 • tor 11/12 2014
  Jazzhouse er et af de mange Københavnske steder, hvor du kan nyde musik, men nok det eneste med en kunstnerisk profil, der, med jazzen som omdrejningspunkt, både medtager taktfaste genrer og formatløse artister – såsom de kommende dage, hvor Goodiepal spiller tre koncerter, og kuratorgruppen Proton har haft en finger med i kurateringen af programmet. 
 • tir 10/6 2014
  Efter to års pause for at samle ny energi og inspiration kaster musikeren Kresten Osgood og musikforeningen Jazz Club Loco sig for fuld kraft ud i at realisere en ny inkarnation af Musketer Festival. Den løber af stablen d. 12. – 14. juni i Huset i Magstræde. 
 • ons 5/3 2014
  Den årlige IKK Festival er lige om hjørnet, og der er masser af lyd på årets program. SNYK guider her den lyttelystne festivalgænger. 
 • man 17/6 2013
  Over tre aftener 17.-19. juni i Jazzhouse giver Goodiepal en retrospektiv opførelse af klassiske album og koncerter fra en af dansk lydkunsts mest mærkværdige karrierer.
 • tor 25/10 2012
  Har du set den nye knap på vores hjemmeside? Bag den gemmer sig ”Nye lyde i gymnasiet”, SNYK’s nye, webbaserede undervisningssite om ny dansk musik.
 • man 9/5 2011
  Multilydkunstneren Goodiepal optræder i maj på IMO under overskriften Playback Lectures. Goodiepal er kendt, elsket og berygtet blandt andet for sine forelæsninger, som i veloplagt mad-professor-stil er lige dele happening, improvisationslydkunst og lydpolitisk kamptale. Oplev Goodiepal 11. - 19. maj undtagen søndag og mandag, hver dag fra kl. 15.30.
 • tir 19/10 2010
  Radiofolkene bag podcasttjenesten Third Ear står bag et nyt musikmagasin, der fortæller forunderlige historier fra den aktuelle danske musikscene.
 • fre 15/10 2010
  Den danske kunstner Goodiepal er på banen med et ny, opsigtsvækkende projekt. Denne gang med en plade, der udover musik, også indeholder en 500 kr.-seddel.
 • tir 7/9 2010
  Lydkunstneren Kristian Vester aka Goodiepal er blandt modtagerne af Heinrich Prisen 2010. Heinrich Prisen er stiftet i 2009 og bliver hvert år til en række individuelle personer, som på særlig måde har markeret sig kritisk dialog med samtiden gennem kunst, kultur, debat eller anden vis. Heinrich Prisen 2010 bliver uddelt ved et gallashow i Den Grå Hal på Christiania 23. september kl. 20.
 • tir 2/3 2010
  I marts måned byder Goodiepal / Gæoudjiparl – The Århus Warrior på en række forelæsninger og koncerter i sit studierum for Radikal Computermusik og Moderne Mediekunst. Den gæve kriger har atter indtaget Museet for Samtidskunst i Roskilde, hvor han holder performances, forelæsninger og koncerter hele måneden.
 • tor 4/2 2010
  Den århusianske multikunstner, elektroniklydmager, kulturprovokatør og performer Goodiepal aka Kristian Vester er i fokus i februar på Museet for Samtidskunst i Roskilde.
 • tir 4/8 2009
  De nordiske landes fælles årlige festival for ny musik er på trapperne. Nærmere betegnet Oslo 19. til 22. august. Denne gang lander festivalen med navnefornyelsen ”Happy Nordic Music Days”.
 • tor 2/7 2009