Passive/Aggressive er et åbent musikforum, der udgiver bøger, trykte publikationer, driver musikjournalen www.passiveaggressive.dk samt musikarkivet Sounds.

I samarbejde med G((o))ng Tomorrow udgiver Passive/Aggressive et nyt tidskrift og en række kommissionerede værker, som gennem kunstneriske, eksistentielle og politiske perspektiver udforsker følgerne af forårets karantæneperiode og den deraf afledte tilstand af isolation.

Hvad isolationen gjort ved den måde, vi skaber og bruger kunst på? Har den åbnet op for nye typer af værker og distributionsformer? Har den skubbet til relationen mellem kunst og online-medier? Hvad er de politiske implikationer af denne samfundsisolation? Er der opstået nye fællesskaber og socialiseringsformer på baggrund af den fysiske isolation?

Håbet er – gennem et patchwork af nyskrevne værker og refleksioner – at skabe rum for en kunstnerisk bearbejdelse af denne periode.

Passive/Aggressive #9 “Isolation” bringer nye værker og essays af bl.a. 

Astrid Sonne
Joalane Cecilie Laurberg Mohapeloa
Marcela Lucatelli
Niels Henning Falk Jensby
Soho Rezanejad
William Kudahl & Morten Søndergaard
ØjeRum (Paw Grabowski)

Startende fra den 2. oktober og drypvis over efteråret, kan du gå på opdagelse i værker, essays og interviews via passiveaggressive.dk, hvorefter projektet kulminerer i udgivelsen af et fysisk magasin.

Udgivelsen er sket i samarbejde med G((o))ng Tomorrow og er støttet af Dansk Komponistforening og Statens Kunstfond.