Unge tonekunstnere rykker ind i keramisk værksted

AUT fejrer forårets ankomst med lanceringen af den første Concertini - Aarhus Unge Tonekunstneres intimkoncerter i private aarhusianske hjem.

Af Agnete Seerup

Lørdag eftermiddag den 21. marts flytter Aarhus Unge Tonekunstnere ind i keramiker Lone Kirketerps værksted - i hvert fald for et par timer.

AUTs Concertini arrangementer er garant for ganske særlige koncertoplevelser i koncertrum med en intim atmosfære. Publikum sidder tæt pakket og helt tæt på musikeren, mens de lytter, og denne eftermiddag kommer tonerne tilmed til at blande sig med duften af ler og Kirketerps keramiske figurer.

Denne eftermiddag er den elektroniske komponist og musiker Sisse Lunøe hovedperson, og hun vil føre publikum ind i en verden af klokkefrøer, kobrøl, menneskestemmer og elektroniske klange:

“For mig er hovedelementet i musik klang. Ikke rytmer, ikke melodier og ikke harmonier. Men klange, både fra violiner og vandrør, klarinetter og kobrøl, rislende bække og rumlende basser. Denne righoldige verden af lyde og klange venter på at blive opfattet som musikalske elementer, der kan sammensættes i helheder,” fortæller Sisse Lunøe, der er studerende på DIEM Dansk Institut for Elektronisk Musik ved Det Jyske Musikkonservatorium.


HVAD: AUT Concertini
HVOR: Keramikeren Lone Kirketerp, Hyldevej 24, 8240 Risskov
HVORNÅR: 21/3 2015 kl. 15.00

PROGRAM
Komposition 0814
Togather
Nature morte

Entré: 30 kr. / AUT-medlemmer: Gratis
Medlemskab af AUT (gratis entré) i 1 år: 170 kr.
Wildcard medlemskab (stud. / u. 26 år): 90 kr.

Læs mere om koncerten
Læs mere om AUT
Læs mere om Sisse Lunøe