SNYK holder sommerlukket

SNYK holder sommerlukket fra den 8. – 31. juli 2016. Vi ønsker alle en rigtig dejlig sommer med masser af ny og eksperimenterende musik og på gensyn i august.

Af Mie Petri Lind

SNYK-kontoret er lukket fra fredag den 8. juli til og med søndag den 31. juli 2016.

Information om kommende koncerter og nyheder kan fortsat sendes til presse@snyk.dk, men vil først blive behandlet i august.

Husk, at der er masser af ny, eksperimenterende musik at opleve over hele landet sommeren igennem.

I SNYKs guide til Ny musik i sommerlandet kan du gå på opdagelse i de mange festivaler, som fylder det danske land i juli. Her kan du læse om Spir Festival, Hindsgavl Festival, Vendsyssel Festival, Frederiksværk Musikfestival, Torsdag&Aften, Fejø Kammermusikfestival, Fanø Free Folk Festival og Andersabo Festival.

Husk også sommerens tre lydkunstudstillinger; nemlig Overgadens SummerSounds, Kunsthal 44Møens Henning Christiansen-udstilling og Drive in for Lydkunst i Rold Skov.

Copenhagen Jazz Festival er i fuld gang, og i guiden her kan du få masser af inspiration til, hvor den eksperimenterende musik er at finde.

Også Aarhus Jazz Festival er lige om hjørnet, og den byder på et program med både eksperimenter og møder mellem jazz og klassisk. Læs mere her

Den 9. juli gæster Kronos-kvartetten København, når de sammen med Theatre of Voices hylder og mindes komponisten Pelle Gudmundsen-Holmgreen på Takkelloftet. Læs mere om koncerten her.

Herudover er der masser af inspiration at finde i KoncertKalenderen, som giver et bredt og vidtfavnende overblik over den ny, eksperimenterende musik og lydkunst i hele landet.

Rigtig god sommer og på gensyn i august.