Præsenter dit projekt på irsk konference om ny lydteknologi

Den 1. april er der deadline for indsendelse af materiale til den årlige ISSTA-konference i Irland. Årets tema kredser om demokratiseringen af ny computerteknologi og de myriader af anvendelsesmuligheder, som denne udvikling har ført med sig.

Af Mads Emil Dreyer

Fra den digitale sfære mod den virkelige verden

Den 7.-8. september løber den årlige ISSTA-konference (International Festival and Conference on Sound in the Arts, Science and Technology) af stablen i Dundalk i Irland. I år er fokus rettet mod ny teknologi, der har udvidet paletten af redskaber til at lave elektronisk musik. I dag anvender elektroniske musikere ikke bare præprogrammeret hardware og software, men tager også alt fra hjemmebyggede interfaces, hackede synthesizere, hjemmekodede programmer og meget mere i brug.

Årets konference handler overordnet set om dette udvidede felt, hvor det ikke længere blot er kommercielle producenter, der dikterer spillereglerne, men hvor åbne fællesskaber udvikler ny teknologi, som frit kan deles som open source.

ISSTA indkalder kompositioner, performances, installationer, kunstværker, artikler og workshopforslag, der relaterer sig til dette emne. Ansøgningsfristen er den 3. april, og antagne forslag bliver meldt ud den 9. juni.

Læs meget mere om årets konference og ansøgningskriterierne her.