Midnatskoncert med ny musik i Skuespilhuset

Skuespilhuset har siden begyndelsen af 2014 præsenteret intime, akustiske midnatskoncerter med kendte kunstnere som Dúné, Jacob Bellens og Kira Skov i teatrets foyer. På torsdag er det tid til endnu en midnatskoncert, men denne gang træder repræsentanter for den ny musikscene frem under stjernehimlen.

Af Agnete Seerup

Natten er perfekt til fordybelse og fest, skriver Det Kongelige Teater på sin hjemmeside om de særlige midnatskoncerter, som teatret lancerede i begyndelsen af 2014, og som siden har budt på kendte kunstnere som Teitur, Dúné, Kira Skov og Jacob Bellens i den stemningsfulde foyer med elektrisk stjernehimmel og udsigt til vandet. Torsdag den 4. december er der lagt op til endnu en smuk aften i foyeren, men denne gang i en særlig ’ny musik’-udgave af en midnatskoncert med koncerter af Juliana Hodkinson, Søren Kjærgaard, Simon Steen-Andersen og Jacob Anderskov.

Jacob Anderskovs improviserende jazz indleder aftenen med en koncert allerede kl. 22 – altså et par timer før midnat – hvorefter Søren Kjærgaard og Simon Steen-Andersen bygger bro til aftenens sidste koncert med Juliana Hodkinson.

”Valget af kunstnere og programmets rækkefølge fremhæver synergien mellem improviserende jazzmusik og gennemkomponeret kunstmusik”, skriver Kaja Management om aftenens program.

Koncerten præsenteres i anledning af, at management-, booking- og marketingbureauet Kaja MANAGEMENT har eksisteret i et år. Kaja MANAGEMENT er en iværksættervirksomhed, der arbejder med management, booking og markedsføring af eksperimenterende musik og kunst. Kaja MANAGEMENT repræsenterer en række etablerede danske og internationale artister, der spænder fra digitale kunstnere til komponister og udøvende musikere med et fokus på projekter med mere end én kunstnerisk tilgang og/eller blandingen af genrer.

Læs mere

4/11 kl. 22.00. Hodkinson, Steen-Andersen, Kjærgaard og Anderskov. Det Kongelige Teaters Skuespilhus (foyeren). Der er gratis adgang.