Lydkunst og workshop på Inter Arts Center

Den 29. september vil man i forbindelse med lydfestivalen Full Pull kunne opleve to værker af henholdsvis Kaffe Matthews og Kabir Carters for multikanalssystem  i det nyåbnede Inter Arts Center i Malmø.

Den britiske lydkunstner Kaffe Matthews og den amerikanske lydkunstner Kabir Carters er begge stærkt optaget af forbindelsen mellem lyd, rum og tid i deres værker. Kaffe Matthews værker afspejler inspiration og videreudvikling af en lang lydtradition med kunstnere som John Cage, Alvin Lucier og LaMonte Young i bagagen. Hun arbejder ofte med feedback og fejl, hvor ideer om rum, varighed og tilfældighed er allestedsnærværende. Den New York-baserede kunstner Kabir Carters opfører værket "Opening Closed Loops", der består af gentagne transmissioner af “stilhed”, hvor signaler generes og afspilles gennem et utal af radioer og analoge syntheziser moduler.

De to lydkunstnere kan opleves live i Inter Arts Center den 29. september, kl. 20-23 i forbindelse med Full Pull Festival 2010. Derudover afholder Kaffe Matthews også en to-dages workshop den 2. og 3. oktober, hvor hun vil inddrage deltagere  i sit lydværk “Music for Bodies”, der består af lydskulpturer formet som soniske møblementer. Workshoppen vil have til formål at  designe disse såkaldte soniske møbler, og være det første skridt i retning af en permanent installation af en lydbænk, der skal opføres i Stapelbäddsparken i Malmö.Kaffe Matthews (UK), Kabir Carter (US)
Onsdag den 29. september, kl. 20-23, Inter Arts Center
Pris: 60 SEK eller med gyldigt Full Pull festivalpas.

 

Music for Bodies - workshop med Kaffe Matthews
Lørdag den 2. oktober/søndag den 3. oktober, kl. 11-18,  Inter Arts Center
Pris: 80 SEK (inkl. Frokost) eller med gyldigt Full Pull festivalpas. Tilmelding nødvendig før 29. september på mail: kaffe@full-pull.org

Læs mere om programmet for Full Pull Festival på http://full-pull.org/10/program.php eller besøg de enkelte kunstneres hjemmesider:
http://www.kaffematthews.net/
http://www.musicforbodies.net/