Kom til gratis masterclass med libanesiske Mazen Kerbaj

Torsdag den 22. oktober inviterer Rytmisk Musikkonservatorium og G((o))ng Tomorrow til en gratis masterclass med den libanesiske trompetist Mazen Kerbaj. Få et indblik i multikunstnerens virke og unikke spilletekniker, når Kerbaj gæster Danmark for første gang.

Af Cecilie Penney

Kom med, når den libanesiske trompetist, billedkunstner og tegneserieskaber Mazen Kerbaj gæster Danmark for første gang. Torsdag den 22. oktober fortæller multikunstneren om sit kunstneriske virke og demonstrerer unikke spilleteknikker på trompeten til en masterclass på Rytmisk Musikkonservatorium. Få et indblik i Kerbajs energiske spillestil, når han udfordrer den akustiske trompet med objekter og lydeksperimenter.


Mazen Kerbaj live 2014

Mazen Kerbaj er i Danmark i forbindelse med festivalen G((o))ng Tomorrow, der løber af stablen fra den 23.-31. oktober i København. Man kan opleve Kerbaj ved festivalens åbning fredag den 23. oktober i Koncertkirken i selskab med libanesiske ”A” Trio, der er kendt for sine højenergiske koncerter. Dagen efter indtager han Literaturhaus med bandmedlemmet Sharif Sehnaoui til en opførelse af The Wormhole Project – en audiovisuel improvisation, hvor Kerbajs billedværker projiceres op på et filmlærred til lyden af Sehnaouis improviserede guitarspil.

Masterclass med Mazen Kerbaj 
22. oktober kl. 16.00
Koncertsalen på Rytmisk Musikkonservatorium
Gratis adgang

Læs mere om eventet her.
Læs mere om G((o))ng Tomorrow her.