Koda og Spil Dansk Dagen holder konference om fremtidens musik

SNYK er med i Kodas støttegruppe omkring dansk musiks vilkår i fremtiden. 23. oktober holder Koda og Spil Dansk Dagen en heldagskonference med deltagelse af både politikere, musikere og andre branchefolk. Konferencen foregår i Børsens Festsal, og der er stadig ledige pladser for de hurtige.

Folkene bag konferencen er en tænketank bestående af en række yngre, profilerede kræfter i dansk musikliv under ledelse af Henrik Marstal samt KODA og Dansk Erhverv. Tænketankens hovedmål har været at finde nye veje ud af dilemmaet mellem kunst/kultur og god forretning.

Arbejdet med at formulere disse nye veje er sket i tæt samspil imellem folk fra branchen, Vækstfonden, Danmarks Eksportråd, svensk musikindustri og store danske virksomheder, der alle har givet input til, hvordan musikbranchen kan tænke nyt i forhold til finansiering og vækst.

Tilmelding: Send en mail med emnet: ”Musikkonference” samt kontaktoplysninger og navnet på den organisation/virksomhed, du repræsenterer, til: spildansk@koda.dk

Spil Dansk Dagen er dansk musiklivs årlige festdag, og foregår denne gang 29. oktober. Her vil en lang række koncertarrangører over hele landet præsenterer dansk musik og musikkultur i alle afskygninger.