Hvad skal du med en musikforlægger?

Mandag den 31. januar 2011 kl. 16.00 inviterer Dansk Musikforlægger Forening til et gå-hjem-møde for komponister og musikere. Kom og hør, hvad en musikforlægger kan gøre for dig. Tag også et kik ind i fremtiden, når Henrik Føhns fra Harddisken på DR giver sit bud på, hvordan din musik i den nære fremtid vil blive distribueret. (Tilmelding nødvendig, gratis adgang)

På mødet vil musikforlæggere fra alle musikgenrer fortælle om, hvordan musikforlæggere arbejder og hvordan du kan få størst gavn af samarbejdet. Herefter er der åbent for spørgsmål og dialog om, hvordan et musikforlag i fremtiden kan arbejde sammen med netop dig. Afslutningsvist vil Henrik Føhns tage et kik ind i krystalkuglen og komme med et bud på, hvordan musik i den nære fremtid vil blive markedsført og distribueret via sociale netværk. Mødet forventes at slutte omkring kl. 18.

Tid og sted: Mandag den 31. januar 2011 kl. 16. Pladeforretningen JAZZCUP, Gothersgade 107, København. (Gratis adgang.)

Tilmelding: For at være sikre på, at der er plads til alle, beder vi om, at du tilmelder dig ved at sende en mail på hanne@dmff.dk

Hvorfor inviterer DMFF til gå-hjem-møde?

I 2011 har musikforlæggerne i Danmark (DMFF) 80 års jubilæum. Musikforlæggerne vil fejre jubilæet ved at se frem i tiden og gå i dialog med danske musikere og komponister om, hvordan samarbejdet i den danske musikbranche skal udvikles.

Gå-hjem-mødet er det første i en række af tiltag, der skal skabe mere dialog mellem danske musikforlag og danske komponister og musikere om fremtidens samarbejde.

I februar vil DJBFA, DPA, og DKF sammen med DMFF offentliggøre et code of conduct, der indeholder en række anbefalinger til, hvordan kontrakter med musikforlæggere skal sammensættes. Den 5. marts afholder DMFF en stor jubilæumsfest for musikbranchen for at fejre dansk musik. (Mere information følger.)

Dansk Musikforlæggerforening