Hvad gør vi med lydkunsten?

Glæd dig til inspirerende oplæg om lydkunstens betingelser - fra kunstnerens, kuratorens, festivallederen og politikerens perspektiv. Diskuter med fagfæller og tag med på lydvandring med Andres Bosshard, der er aktuel med lydkunstinstallationen ’Sonic Ark’ under Aarhus 2017. Den 1. juni er der frist for at tilmelde sig DKF og SNYKs gratis netværksseminar om lydkunst.

Af Agnete Seerup

Styrk dit faglige netværk, bliv inspireret, bliv opdateret, diskuter og bliv klogere! Og så må du ikke gå glip af lydvandringen med Andres Bosshard, der har skabt en af de spændende lydkunstinstallationer under Aarhus 2017.

Dansk Komponistforening og SNYK inviterer til en spændende seminardag i lydkunstens tegn mandag den 12. juni på Lynfabrikken i Aarhus - med oplæg fra både kunstnerens, kuratorens, festivallederen og politikerens perspektiv.

Vi stiller bl.a. spørgsmålene:

* Hvilke udfordringer og muligheder opstår, når vi iværksætter, kuraterer og realiserer lydkunstneriske projekter i hhv. kulturinstitutionen og det offentlige rum?
* Hvad gør lydkunsten ved museumsrummet og ved vores færden i det offentlige rum?
* Hvad skal der til for at få sit lydværk på museum og for at få opført et lydværk i det offentlige rum?


Oplægsholdere:

* Georg Weckwerth, kunstner, kurator og kunstnerisk leder af Tonspur - et udendørs udstillingssted for lydkunst midt i Wien.
* Andres Bosshard, lydkunstner og vinder af konkurrencen 'Lyden af Aarhus 2017' med værket 'Sonic Ark'.
* Pernille Taagaard Dinesen, museumsinspektør, mag. Art. Har senest kurateret soloudstillingen 'Alt & Intet' af Jacob Kirkegaard på Aros i Aarhus.
* Anna-Karin Ericson, projektchef Stockholm konst / Kulturförvaltningen i Stockholm.

TILMELDING

Der er et begrænset antal pladser, og vi byder på frokost. Derfor er tilmelding nødvendig senest 1. juni. Det er gratis at deltage.

Tilmelding sker ved at sende en mail med navn, beskæftigelse og telefonnummer til Tina Schelle i Dansk Komponist Forening: ts@komponistforeningen.dk

Netværksseminaret er for kunstnere, komponister, kuratorer, event- og festivalarrangører, kulturkonsulenter og andre interesserede, der har berøring med feltet.

Bemærk venligst! DKF og SNYK opkræver et no-show fee på 200 dkr., hvis du udebliver uden at melde afbud senest dagen før.

TID OG STED

12. juni 2017 kl. 10-16, inkl. frokost.
Lynfabrikken, Vestergade 49, 8000 Aarhus C