Få vitaminer til novembers kulde og mørke

Figura Festspiele er otte timers kunstnerisk vitamintilskud, hvor du blandt andet kan opleve mezzosopranen Helene Gjerris på slap line i et intenst kabaret-show samt digteren Ursula Andkjær Olsen og komponisten Peter Bruun holde en anderledes midnatsmesse.

Komponistportræt og kirkekoncert

Klokken 17 åbner FIGURA Ensemble og Copenhagen Saxophone Quartet aftenen med en Portrætkoncert af komponisten Anders Brødsgaard.

Et par timer og lyserøde drinks senere er der Kirkekoncert, hvor FIGURA og friends spiller musik af Svend Nielsen, Steingrimur Rohloff, Matthias Ronnefeld og Dimitri Terzakis.

Festmiddag, midnatsmesse og fest

Efter en middag under kirkerummets hvælvinger tager vi hul på aftenens næste kapitel, hvor overskriften er Kabaretkoncert med værker af Kurt Weill og Hanns Eisler.

Festen kulminerer med en Midnatsmesse, hvor toner af Sofia Gubajdulina og Peter Bruun blander sig med ord fra digteren Ursula Andkjær Olsen.

Koncertkirken i København

Danmarks første Koncertkirke ligger på Blågårds Plads midt i den multikulturelle københavnske storbydel Nørrebro. Netop nu og frem til 17. december er Koncertkirkens store, smukke og åndfulde rum rammen om en ny festival for moderne kultur, musik, kunst, teater og poesi. Koncertkirken er opstået på initiativ fra Blågårds Sogns menighedsråd i samarbejde med Literaturhaus i Møllegade.