Det slår CLICK for DIEM!

Tolv studerende fra den elektroniske kompositionslinje DIEM på Det Jyske Musikkonservatorium (DJM) spiller ti timers koncert på CLICK Festival, som afholdes for tredje gang på Kulturværftet i Helsingør den 14.-17. maj.

Af Agnete Seerup

Click Festival byder på musik, workshops, seminarer, kunstinstallationer og performances, som alle beskæftiger sig med kunst i forhold til nye medier og teknologi. I år er festivalens musikalske koncept, at alle festivalens koncerter præsenteres fra kl. 12 lørdag til kl.12 søndag, altså i løbet af 24 timer.

CLICK Festival har inviteret de studerende fra DIEM på Det Jyske Musikkonservatorium til at indtage den store scene i HAL 14 i hele 10 timer - fra kl. 23.59 lørdag til kl. 10.00 søndag. Her har de elektroniske talenter så 10 timers frit spil til at prøve deres nyeste værker af for festivalens publikum.

De medvirkende studerende er André Falsig, Thomas Wernberg, Zack Christ, Jakob Fredson, Olga Szymula, Aske Knudsen, Kati Linek, Nicole Cecilie Bitsch Pedersen, Mads Engell, Aske Krammer, Johan de Reybekill og Alex Mørch.

Læs mere

Læs SNYKs guide til CLICK festivalen her