Deltag på Classical:NEXT 2016 i Rotterdam

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik inviterer aktører inden for både den klassiske og den ny, eksperimenterende musik til deltagelse i den danske stand på musikmessen Classical:NEXT, der foregår den 25. - 28. maj 2016.

Af Anne Dalby 

Classical:NEXT er den internationale messe for klassiske musikaktører og foregår ligesom sidste år i Rotterdam. På Classical:NEXT har du mulighed for at udvikle dit personlige netværk og sætte egne udgivelser, produktioner eller forretningsområder i fokus.

På messen bliver du en del af ‘den danske stand’, som ligger sammen med de andre nordiske lande. Standen samler deltagere fra pladeselskaber, musikforlag, orkestre, organisationer m.m. Her har du mulighed for afholde møder, udstille brochurer, noder og cd'er og netværke med de andre aktører fra branchen.


Showcases og koncerter er en naturlig del af messen. I 2015 optrådte danske pige-ensemble We like We (på billedet: Katinka Fogh Vindelev).

Alle deltagere i standen vil blive præsenteret i et standkatalog med kontakt-information og kort engelsk tekst om deltagerne. Sidste års deltagere talte Ars Nova Copenhagen, Concerto Copenhagen, Mogens Dahl Chamber Choir, Morten Kaargaard Septet, Holmboe i Horsens Festival, Edition S, Dacapo Records, Danacord, OH Musik, OUR Recordings, Kaja Management, Crescendi Artists, Statens Kunstfond, Kulturstyrelsen og SNYK.

Se standkataloget for 2015 HER

Tilmelding

Kunstfonden har aftalt en særlig pris med Classical:NEXT. Prisen for deltagelse pr. person er 240 € (ekskl. moms) frem til den 15. januar, herefter er prisen 280 € frem til 11. marts og stiger til 340 € frem til messens start.

Prisen inkluderer adgang til Classical:NEXT-messen, benyttelse af den danske stands funktioner samt registrering i det danske standkatalog med firma-profil og kontaktinformationer, tilmelding til Classical:NEXT-katalog og online database med firma-oplysninger, kontakt mm. samt adgang til Classical:NEXT-showcases og konferencer 

  • Tilmelding til den danske stand sker direkte hos Classical:NEXT HER 
  • Har du været tilmeldt før, skal du bruge dit tidligere Classical:NEXT login data, find din data via linket HER.
    Følg instruktionerne på Classical:NEXT hjemmesiden og brug denne 'special registration code': CXvGgWiNZd

OBS!
For at komme med i Classical:NEXT's den trykte guidebog skal registrering foregå senest 11. marts.

Om Classical:NEXT

Classical:NEXT foregik for første gang i 2012 i München, flyttede i 2013 og 2014 til Wien og videre til De Doelen Concert & Congress Center i Rotterdam i 2015. Bag messen står bl.a. CLASS, den tyske organisation af uafhængige pladeproducenter. Det er organisationen bag verdensmusikmessen WOMEX, der står for produktion og organisering af messen. Knap 1000 personer deltager i messen. 

Classical:NEXT 2016
Den 25. - 28. maj 2016
De Doelen Concert & Congress Center, Rotterdam, Holland
Læs mere om Classical:NEXT her
Læs mere på Kunstfondens hjemmeside her
Tilmeld dig her