Deltag i SYNC Sessions 2016

Hvad sker der når klassisk komposition og rytmisk sangskrivning bringes i samspil? SYNC Sessions søger deltagere til nyt workshopforløb.

Af Tobias Linnemann Ewé

SYNC Sessions er et workshopforløb skabt af iværksæsttervirksomheden SYNC Productions i samarbejde med DJBFA, DKF og DPA. Projektet faciliterer mødet mellem ny, klassisk kompositionsmusik og rytmisk sangskrivning og formidler hermed et stærkt samarbejde på tværs af genrer og kunstnerisk virke. De første SYNC Sessions løb af stablen i 2014, og har siden da fortsat placeret kunstnere og deres musik et sted mellem det kendte og ukendte.

Workshopsne forsøger at skubbe til de kreative grænser, der findes i det danske musikmiljø, og SYNC Sessions søger nu nye deltagere til to workshops og to koncerter i 2016. Som medvirkende deltager man i en workshop af fem timer og en koncert. Sammen med en klassisk komponist eller rytmisk sangskriver er målet at skabe et fælles værk, der derefter opføres sammen med et repertoire valgt af de to deltagere. Hele koncerten varer omkring en time. Workshoppen stiller flygel til rådighed og deltageren må derudover medbringe et instrument.

Hver deltager modtager et honorar på 3000kr., og der vil være en tarif til rådighed pr. koncert, som kan bruges på en ekstern musiker. Workshoppen bliver filmet og disse film får deltagerne mulighed for at bruge i eget kunstneriske virke.

Ansøgningsfrist 8. januar.
Workshop I: 6. februar 2016 kl. 11.00-16.00
Koncert I: 2. marts 2015 kl. 21.00

Workshop II: 7. februar 2016 kl. 11.00-16.00
Koncert II: 16. marts 2016 kl. 21.00

Både workshop og koncert foregår i Kammerklubbens lokaler på Ørnevej 69, Nordvest.

Hent ansøgningsskema og se betingelserne her
Læs mere om SYNC Sessions her
Læs Mads Led Behrends anmeldelse af den første SYNC Session på Seismograf