Kunst & Kultur i Balance er et forandringsinitiativ for kunst- og kulturbranchen på tværs af aktører og miljøer. Målet for initiativet er at skabe positiv adfærdsforandring og gøre diversitet, ligestilling og inklusion til positive redskaber, der bidrager til at styrke vores virke og vores mål i kunst og kulturlivet.

Med Kunst & Kultur i Balance har Snyk i samarbejde med en styregruppe, siden december 2020 opbygget et stærkt og mangfoldigt netværk på tværs af kulturen i Danmark. Det er der et kæmpe potentiale i, og derfor vil vi gerne invitere til online workshop d. 20. maj fra 14.00 - 16.00 om netværk, videndeling og community building.

OM WORKSHOPPEN

Workshoppen faciliteres af antropolog og adfærdsdesigner Tinna C. Nielsen, og byder på viden, erfaringsudveksling i grupper og plenum samt inspiration udefra ved den norske organisation Balansekunst, der fortæller om deres erfaringer med community building www.balansekunstprosjektet.no

Med afsæt i de relationer, vi har opbygget gennem Kunst & Kultur i Balance – og den videre udvikling af et community hvor balance er i fokus – ønsker vi at få dit bidrag til, hvordan vi sikrer et stærkt, levende og relevant community herfra.

LAD OS MØDES

Er du i København eller omegn, vil vi efter workshoppen gerne invitere til et uforpligtende netværksarrangement under Talk Town i Union på Nørrebro. Mød op kl.17.00 i gården, Nørre Allé 7, 2200 København til et glas og en snak med kolleger og tag del i programmet for Talk Town, som du synes

 

TILMELD DIG

Det er muligt at deltage i workshoppen uanset, om man har været en del af Kunst & Kultur i Balances første uddannelsesforløb eller ej.

Tilmeld dig via dette link

Vi lukker tilmelding dagen inden arrangementet, eller når vi rammer 200 deltagende.

 

OM TALK TOWN

Talk Town er en samtaleby om køn, ligestilling og feminisme; et forum for dialog på tværs af faglig og personlig erfaring; et sted for nysgerrighed, netværksdannelse og dialog. Talk Town er scenen, hvor alle lige fra faglige organisationer, græsrødder, medier, politiske partier, aktivister, foreninger til enkeltpersoner tager ordet.

Festivalen er åben for alle, både dem der allerede beskæftiger sig med køn, ligestilling og feminisme - og dem der er nysgerrige på det.

Læs mere på www.talktown.dk